LUOTETTAVA JA MONIPUOLINEN PAKKAUSTUKKU
Suomi English

Vain yritysasiakkaille

JOUCO OY

Jouco Oy on luotettava ja monipuolinen pakkaustukku. Tarjoamme laajan valikoiman muovi- ja lasipakkauksia pakkaaville yrityksille. Asiakkaamme ovat mm. lääke-, elintarvike-, kosmetiikka- ja kemianteollisuuden alan toimijoita Suomessa ja Baltiassa.

Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa Palokunnankadulla ja varastomme Hämeenlinnan Moreenin logistiikkakeskuksessa. Varastossa olevien tuotteiden osalta toimitusaika on pääsääntöisesti muutama työpäivä tilauksesta. Mikäli asiakkaalla itsellään ei ole rahtisopimusta, voimme tarjota kuljetuksen meidän Kaukokiidon sopimuksellamme.

Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuuksiin sekä asiakkaidemme että tavarantoimittajien kanssa. Ammattitaitoinen pitkän kokemuksen alalta omaava henkilöstömme auttaa Sinua löytämään sopivat pakkausratkaisut tuotteillesi.

Tavoitteenamme on olla palveleva, kasvuhakuinen, kannattava ja ennen kaikkea asiakkaidemme luottamuksen arvoinen yritys. 

Jouco Oy on kotimainen perheyritys, jonka Jouko Vuoksio perusti vuonna 1987. Nykyisin yrityksen omistavat Kimmo ja Ismo Vuoksio. 

Tunnuslukuja

Liikevaihto: ~4,5 milj. € 

Henkilöstö: 6

Toimitusjohtaja: Kimmo Vuoksio